Uutiset

Jänkäsalon Erä-Weikot järjestää tilaisuuden maanvuokraajille perjantaina 19.5 klo. 18 alkaen Majalla. Tilaisuudessa on tarkoitus käydä läpi maanomistajien sekä metsästäjien ajatuksia metsästyksestä, riistanhoidosta sekä yhteisistä pelisäännöistä.

Seuran vuosikokous (talvikokous) pidetään seuran majalla lauantaina 25.2. klo 16.

Vuoden 2022 hirvikausi onnistui lopulta hyvin, vaikka kausi olikin lopulta melko pitkä. Kausi alkoi syyskuussa Iso-Vitsain jahdeilla, jotka eivät metsästyksellisesti sujuneet aivan odotetusti. Kuitenkin on hyvä muistaa että metsästyksessä ei ikinä voi olla varma saaliista, vaikka lajia olisi harrastanut koko ikänsä. Eläimet liikkuvat miten...

Jänkäsalon Erä-Weikkojen vuoden 2022 hirvipeijaiset pidetään majalla 22.10.2022 klo. 14.00 alkaen.

Jänkäsalon Erä-Weikkojen "varsinainen" hirvijahti alkoi lauantaina 8.10 perinteisenä ajoketjumetsästyksenä. Tällä mentiin 8-9.10 sekä 15-16.10 viikonloput ja saldona oli 3+2(yksi uros, kaksi lehmää ja kaksi vasaa). Lauantaina 8.10 jahdin yhteydessä tarjoiltiin hernekeittoa jahtiin osallistujille ja tämä sai erityiset kiitokset osallistujilta. Tätä...

Hirvijahti aloitettiin 3.9 Iso-Vitsaista, mutta tällä kertaa saaliiksi tuli vain kokemusta ja jokunen hirvikärpänen. Hirvet olivat ilmeisesti siirtyneet Pieneen Vitsaihin tai muihin lähisaariin. Kuitenkin jo seuraavalla viikolla nähtiin hirviä Iso-Vitsain riistakamerassa, mikä lupaa hyvää ensi lauantain (7.9) jahdille.

Tiistaina 12.7 rakennettiin uusia ampumatorneja, koska aiemmat olivat päässeet niin huonoon kuntoon että ne piti purkaa edellisenä kesänä. Talkoot jatkuvat tiistaina 19.7 klo. 18 Majalla ja paikalle toivotaan mahdollisimman isoa määrää osallistujia.

Jukka Komulainen erosi seuran puheenjohtajan tehtävästä 29.6.2022. Juha Hilmola toimii seuran puheenjohtajana kesäkoukseen asti, jolloin seuralle valitaan uusi puheenjohtaja. Kesäkokous järjestetään Majalla 6.8.2022 klo. 12.00. Kutsu, esityslita ja kokousliitteet lähetetään jäsenistölle 15.7 mennessä.